Mitkä värit sopivat yhteen punaisen mattosi kanssa?

Kun rullailet alas mattojen nettikaupassa, näet useita punaisia mattoja ja haluat varmasti omistaa yhden. Älä kuitenkaan tee liian hätäistä päätöstä. Punaiset matot saattavat saada sinut rakastumaan, mutta niiden yhdistäminen sisustukseen ei ole helppoa, koska muut värit eivät helposti sovi yhteen punaisen kanssa. 

Lisätäksesi kotiisi punaista sinun täytyy suunnitella värien sinfonia. Ilman oikeita värejä tukemassa toisiaan et pysty luomaan vetoavaa sisustusta. Eli kun mielessäsi on punaiset matot, sinun täytyy korostaa ympäröivää aluetta sopivilla väreillä. 

On olemassa aivan tarpeeksi värejä, joiden sekaan punaiset matot sopivat. Mutta kaikista luotetuimpia ja suosituimpia värejä yhdistää punaiseen ovat 

Kotoisat sävyt

Kun haluat tuoda makuuhuoneeseesi vaaleita ja kylmiä värejä, sinun täytyy leikkiä kolmella kotoisalla sävyllä – sinivihreä, tulipunainen ja valkoinen. Jos makuuhuoneessasi on ylevät valkoiset seinät, voit asettaa punaiset matot seinän alle ja nostattaa eleganssia, koska punainen ja valkoinen ovat taivaallinen pari. Mutta et voi luoda maagista tyyliä vain punaisella ja valkoisella. Sinun täytyy lisätä huoneeseen viherkasveja ja tulipunaisia koristeita luodaksesi värien sinfonian. Punainen matto valkoisessa, sinivihreässä ja tulipunaisessa makuuhuoneessa on täydellinen tyyli.  

Ilmava keittiö 

Jos haluat punaiset matot keittiöösi, sinun täytyy valita valkoinen, korallinen tai aprikoosin värinen väripaletti. Jos sinulla on punainen matto, käytä korallia tai aprikoosia katossa valkoisten kaappien kaverina. Tumma lattia ja katto sekä rauhoittavat valkoiset kaapit luovat helposti struktuuria keittiöösi. Lisäksi pystyt kutsumaan tuoreutta sekä ilmavia elementtejä näillä punaisen värin yhdistelmillä.  

Rohkea katos

Jos tyylisi on tumma ja rohkea, voit käyttää klassista punaista ja valkoista väriyhdistelmää heittämällä sekään joitakin monivärisiä koristeita rikkomaan monotonisuutta. Kuvittele valkoiset seinät ruokahuoneeseesi. Voit koristella lattian punaisella matolla ja lisätä värikkyyden aallon huoneeseen monivärisillä koristeilla. Boheemityyli syntyy, kun yhdistät punaisen ja valkoisen loiskahdukseen eri sävyjä näistä kahdesta väristä.  

Rantatyyli

Luo rantatyyli kylpyhuoneeseen tai muualle kotonasi yhdistämällä punaiset matot valkoiseen ja turkoosin eri sävyihin. Lisäksi voit kasata päällekkäin punaisen näyttäviä sävyjä juhlistamaan rantojen elinvoimaa ja energisyyttä. Esimerkiksi voit tuoda kylpyhuoneeseesi rantatunnelmaa valitsemalla usean kokoisia ja sävyisiä punaisia sekä turkooseja koriste-esineitä, mutta pitämällä samalla kylpyhuoneen laatoitukset valkoisina rentouttamassa ja rauhoittamassa ympäristöä. 

Rauhoittava ympäristö

Kun kyse on henkilökohtaisen tilan sisustuksesta, vain harva uskaltaa leikkiä punaisen rohkeilla sävyillä. Mutta voit silti rauhoittaa kotisi ympäristöä yhdistämällä kulahtaneen punaisen, ruusunpunaisen ja tummansinisen eri sävyjä. Älä vain lisää näitä värejä makuuhuoneeseen, jos et ole aikaisemmin käyttänyt monia eri värejä. Aloita pienellä punaisella matolla, muutamalla tummansinisellä tyynyllä ja yhdellä ruusunpunaisella viltillä. Yksi tai kaksi näyttävää sisustuselementtiä ovat tarpeeksi alkuun pääsemisessä. 

Suurenmoinen tyyli

Jos uskot suurenmoisuuteen, voit käyttää punaista hyväksesi. Kun haluat suurenmoisen ja kuninkaallisen tyylin olohuoneeseesi, syntyy se vaivattomasti punaisen eri sävyillä. Verhoista mattoon voit leikitellä lukemattomilla eri punaisen sävyillä. Lisäksi voit pitää olohuoneen seinät pastellin keltaisina tai ruskean eri sävyissä leikataksesi hieman värien kirkkautta. Jos haluat leikata kirkkautta entisestään, käytä laventelin värisiä koristeita. 

Makuuhuoneestasi kylppäriin punaiset matot toimivat kaikkialla. Jos haluat luoda täydellisen väripaletin punaisella, on lempimattojesi Trend Carpet -verkkokaupasta käyttäminen aika helppoa. Muista vain varmistaa, että käytät oikeita värejä yhdessä punaisen kanssa. Jos et tunne oloasi itsevarmaksi värivalintojesi kanssa, vieraile nyt Trend Carpertissa! Meiltä löydät laajan valikoiman tyylejä ja värejä, joista valita sopivat. 

admin

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read also x